Simple beauty


Hei
Tenkte å ha et lite beauty innlegg eller hva jeg skal kalle det. Kom akkurat på det, siden jeg har gått sånn de siste dagene når vi har vært på julemiddag og litt sånn. Det er veldig enkelt å gjøre, selv de som er like dårlige som meg til å fikse håret sitt klarer dette. Jeg brukte vel kanskje to til tre forsøk før det ble sånn som jeg ville ha det. Som dere sikkert skjønner er det noe med håret å gjøre, ja altså en måte å sette opp håret på. Sånn at du kan pynte deg bitte litt ekstra både til selskap, ut på byen eller ha det på skolen. Egentlig til alt, for det er ikke så mye som skal til og det tar deg kanskje bare 15 min ca når du kan det ordentlig. 

DU TRENGER:


               Hårnåler                                                                                   Hårstrikker 2 stk                                       Hårdonout, kjøpes på Glitter

Det du skal starte med er å sette håret opp i en høy hestehale med den ene strikken. Så trer du alt håret gjennom donouten og sprer det litt utover så det dekker den. Donouten skal ikke synes. Så tar du den andre strikken og trer den over sånn at håret holdes fast. Da ser det sånn ut: Så skal du begynne å tvinne håret rundt sånn at strikken ikke synes. Du kan velge selv hvordan du vil gjøre det, jeg tar i hvertfall først litt hår og tvinner rundt sånn at strikken dekkes en vei. Fester med en hårnål før jeg så tar litt mer hår og tvinner enten samme eller en annen vei rundt, før jeg fester med enda en hårnål. Så tar jeg resten og tvinner rundt og fester godt med hårnåler her og der. Og skjuler dem så godt som mulig. Best om de er litt gylne sånn som mine om du har lyst hår, da synes de ikke så godt.


Og slik ble det altså til slutt da jeg var ferdig! På bildet er den ikke helt perfekt. Det er ikke så lett når jeg tok bilder underveis for å lage en liten steg for steg til dere. 

Hva synes dere? Har dere den fra før, eller fikk dere kanskje lyst til å prøve? 

- Jannicke

7 kommentarer

mizzle

27.12.2013 kl.17:05

Kjempe fint! :)

RaversSpeech

27.12.2013 kl.18:06

Så nydelig <3

Kaisa Elise

27.12.2013 kl.18:30

Så fint :)

alicefredrikseen

27.12.2013 kl.18:55

Så fint! :-)

andelly

27.12.2013 kl.20:00

Det er så fint, har sånn selv ;D
Så fint! :)

Elise Bjørnson Kleven

28.12.2013 kl.14:17

Kjempefint <3Skriv en ny kommentarNavnet er Jannicke, jeg er 17 år og blogger for det meste om hverdagen min. Jeg setter veldig stor pris på at du tok turen innom, og håper du legger igjen noen spor slik at jeg evt kan besøke din blogg. Besøk meg også på summerabroad.blogg.no der jeg forteller om min Språkreise til England og er aktiv som EF Ambassadør. Legg meg gjerne til som venn også! :)

For kontakt:
janie.grande@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡