Endelig litt bedre


Heii
De siste 5 dagene har jeg tilbrakt mest tid til å sove og bli frisk. Fått en sånn utrolig irriterende og sterk forkjølelse som enda ikke har gitt slipp, men det begynner å bli litt bedre. I natt sov jeg dårlig og hostet veldig så pappa mente jeg bare burde bli hjemme idag, planene var jo egentlig skole. Men nattesøvnen var  utrolig dårlig, våknet mange ganger med sånn sykt hosteanfall, de fleste vet sikkert hvordan det er. Sitter her å drikker vann, gomler doc og hoster, nesa er i hvertfall bedre og jeg er i helt fin form også!

I går var jeg hos legen og han tok en ordentlig sjekk av noe jeg har gått rundt å bekymra meg veldig for, av uten grunn. En liten kul bak på hodet mitt, og jeg ble utrolig glad da han denne gangen (vært der før med den) kjente ordentlig og så på den litt bedre. Han mener det er en lymfeknute som jeg har naturlig der, men siden jeg bekymrer meg og det har gitt meg litt problemer med tanker og småangst i dagene (jeg er en person som ensgter meg veldig for alt) så skal jeg få dra å ta ultralyd av den. Det blir greit å få det litt mer undersøkt, tenker ikke så mye på den nå lenger nå som legen har sagt den er ufarlig. Eneste jeg ikke liker nå er at når de skal ta sånn sjekk må de klippe bort litt hår det den er, 1 cm tror jeg, uæh..haha, liker det ikke men må jo bare.
Var også hos en psykomotorisk fysioterapeut som jeg har begynt i behandling hos, hun er kjempekoselig og lærer meg mange øvelser som jeg kan gjøre for nakken min, skulderene og pusten min. Så jeg håper at jeg får litt bedre fysisk og psykisk form nå. Må nok starte med å trene litt også heh..

Litt sulten nå, noe fikk meg til å ville ha omelett som jeg ikke har spist på ja..et år?! ikke sikker, men det skal jeg lage nå!


Si hei til pus!

- Jannicke
 

2 kommentarer

14.01.2014 kl.14:49

Faen du er digg azz!

Kaisa Elise

14.01.2014 kl.16:33

Søt pus :)Skriv en ny kommentarNavnet er Jannicke, jeg er 17 år og blogger for det meste om hverdagen min. Jeg setter veldig stor pris på at du tok turen innom, og håper du legger igjen noen spor slik at jeg evt kan besøke din blogg. Besøk meg også på summerabroad.blogg.no der jeg forteller om min Språkreise til England og er aktiv som EF Ambassadør. Legg meg gjerne til som venn også! :)

For kontakt:
janie.grande@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡