Oslo


Heihei
Idag var jeg i Oslo på et Swiftie Meet up. Altså møtte noen herlige jenter jeg har snakket med en stund på chat og sånn. Og vi er alle med i Norske Swifties så vi har en gooood del til felles. Hadde det sååå gøy, nå sitter jeg alene mens de fleste av dem er på Ellie Goulding konsert, sykt heldige. Og så Frøydis som er en annen som skulle vært med men som ikke kan fordi hun er i London for å se Taylor <3
Håper på å få møte dem snart igjen da, siden Oda fikk jo ikke spist med oss da hun måtte dra tidligere. Celina var så snill og fulgte meg til bussen da jeg skulle hjem og hjalp meg fordi jeg ante ikke hvordan man fikset med overgang fra Oslo til Buskerud haha, jeg er surrete. 


Oda og jeg var utrolig nydelige her...

Jeg klarer bare ikke smile haha
Hva har dere gjort idag?

- Jannicke


 

5 kommentarer

Kristina Skarbø

01.02.2014 kl.20:18

Så koselig! I dag har jeg vært på kjøpesenteret sammen med en venninne<3

Jannicke

01.02.2014 kl.20:20

Kristina Skarbø: Å det høres kos ut det også:D

iselinilsen

01.02.2014 kl.21:21

åå så koselig

Oda

02.02.2014 kl.16:45

VAKRE BILDER, OMG

Jannicke

02.02.2014 kl.16:48

Oda: Og så fotogen du var på alle sammen!Skriv en ny kommentarNavnet er Jannicke, jeg er 17 år og blogger for det meste om hverdagen min. Jeg setter veldig stor pris på at du tok turen innom, og håper du legger igjen noen spor slik at jeg evt kan besøke din blogg. Besøk meg også på summerabroad.blogg.no der jeg forteller om min Språkreise til England og er aktiv som EF Ambassadør. Legg meg gjerne til som venn også! :)

For kontakt:
janie.grande@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡