Butterfly


I går fant mamma en liten sommerfugl i vindus karmen. Aner ikke hvordan den har kommet inn og hvordan den har kunnet klekke seg nå. Iskaldt ute. Min teori er at den har vært inne i huset siden høsten, jeg vet ikke hvor lenge sommerfugler ligger inne i en sånn puppe. Mamma fant den oppe i et vindu høyt oppe der det står blomster så kan jo hende den har vært her en stund som larve og så klekket nå. Den var i hvertfall utrolig nydelig. Ikke den samme vanlige du ser hele tiden om sommeren og våren. Denne typen heter på norsk Dagpåfugløye.
Desverre fikk den ikke langt liv, vi har to katter i huset og med en gang vi ikke passer på finner de på noe. Og en katt som går og sikler etter den en hel dag får også tak i den. Den ble spist enkelt og greit istad, jaja, stakkars men den slapp å dø inne hos oss der den sikkert ikke hadde levd noe særlig lenger. (ville ikke slippe den ut siden det var kaldt og vi aner ikke om den tåler det haha) - Jannicke

Én kommentar

Kaisa Elise

08.02.2014 kl.20:31

Fine bilder :)Skriv en ny kommentarNavnet er Jannicke, jeg er 17 år og blogger for det meste om hverdagen min. Jeg setter veldig stor pris på at du tok turen innom, og håper du legger igjen noen spor slik at jeg evt kan besøke din blogg. Besøk meg også på summerabroad.blogg.no der jeg forteller om min Språkreise til England og er aktiv som EF Ambassadør. Legg meg gjerne til som venn også! :)

For kontakt:
janie.grande@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡