Juvente Kreaksjon 2014


Heihei
Akkurat kommet hjem og fått pakket ut tingene mine. Denne helga var jeg på Kreaksjon med Juvente. Enkelt sagt om hva Juvente er, det er en organisasjon for unge mellom 13-26 år som har valgt en rusfri ungdomstid. Og nå var det tid for en av de store samlingene Juvente holder, nemlig Kreaksjon! Det var min første gang på Kreaksjon, men femte eller noe gang på samling. Det var folk fra hele landet der og alle er så hyggelige i Juvente. En ting, er du normal passer du ikke inn med Juvente, for ingen av oss er normale.
Det var forskjellige workshops der, jeg hadde dans og jeg trodde kanskje det kom til å være freestyle eller noe lignende det. Men neida, danselæreren vår fortalte at hun het Tuva og drev med Afro Karibisk dans og det var det hun skulle lære oss. Så nå har jeg lært å riste litt mer på rumpa enn vanlig dans og hatt det utrolig gøy samtidig. Nå er jeg støl i hele kroppen for det er ikke sånn dansing jeg er vant til, men det var så kul dansestil. Jeg ble også fort glad i dansegruppa mi og kjent med dem fort, Caroline var jo med og hun kjente jeg fra før. Vi kalte gruppa for Tropical Fireworks, og lagde kostymer med spraymaling og isopor kuler til belte. Og så var vi heldige at hun som hadde workshopen Effektsminke kunne sminke oss til showet vi skulle ha senere på kvelden. Og Monika som var på gruppa var veldig flink til å flette så hun fikset håret til alle sammen, så da var vi en ganske fin gjeng klar til å riste løs foran resten av Juvente folka. 

Videon viser ikke meg og Caroline så godt, men helheten ser dere. Jeg sto bak på andre siden av der Kamilla som filmet for meg satt, kanskje dere ser meg litt. Caroline er foran på den siden. 
Dere får også se klipp fra Scenekamp sin opptreden, de hadde slåssing på scenen som skal se ekte ut, men slapp av det var ikke ekte haha. 

Hvordan var helga deres da?  

- Jannicke 

3 kommentarer

prinsessen

09.03.2014 kl.17:37

Elsker juvente og er medlem av det. Har lest noen av de siste inleggene dine. Liker bloggen din utrolig godt.

Hadde blitt så glad om du tok en tur innom min bloggen min <3

Mange klemmer fra Prinsessen

Jannicke

09.03.2014 kl.17:39

prinsessen: Er du medlem håper jeg vi ses på en samling en gang! <3

Kaisa Elise

09.03.2014 kl.20:23

Fine bilder :)Skriv en ny kommentarNavnet er Jannicke, jeg er 17 år og blogger for det meste om hverdagen min. Jeg setter veldig stor pris på at du tok turen innom, og håper du legger igjen noen spor slik at jeg evt kan besøke din blogg. Besøk meg også på summerabroad.blogg.no der jeg forteller om min Språkreise til England og er aktiv som EF Ambassadør. Legg meg gjerne til som venn også! :)

For kontakt:
janie.grande@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡