Best summer ever.


Heihei

Ja jeg er tilbake igjen her, og for å starte opp litt igjen tenkte jeg å dele min språkreise historie her. Som jeg sikkert har skrevet om før (eller ikke) så skulle jeg til England i hele tre uker denne sommeren. Brighton var kursbyen min. Og skal fortelle masse under her, gikk nemlig på skole de tre ukene der og forbedret engelsken min. Uansett, jeg er tilbake, ikke det at så mange er innom her men.. Den første dagen var veeeldig slitsom. Jeg sov ikke i det hele tatt den natten vi reiste. Burde gjort det men det gikk ikke. Reisefeber deluxe. Etter tre timer uten å få sove sto jeg opp, da var vel klokka rundt halv to så vi skulle dra til Gardermoen snart. På flyplassen møtte vi lederen vår, Caroline, som er verdens beste kursleder som tar godt vare på oss. De to timene flyturen tok føltes som fem timer. Da vi ankom Heathrow måtte vi vel vente en time eller mer på bussen vår til Brighton, og bussen dit tok jo to timer også, men jeg skal ikke klage på det, vi var jo allerede i England!
Fremme i Brighton var vi på et slags ankomst sted som EF hadde ordnet. Der måtte vi vel være i to-tre timer før vi enten ble hentet av vertsfamilien eller kjørt dit med taxi. Vi fikk en vannflaske hver og så var det noe mat på et bord. Allerede fikk vi se litt av den usunne maten som britene spiser, joda de spiser sunt også, men normal lunsj der nede fikk vi vite at som regel var brødskive, eple og chips. Og det som lå på bordet var sjokolade og chips! 


Norske gruppa mi, åh ble så utrolig glad i alle sammen, vi var en veldig koselig gjeng på 17 stk. 


Alle som kom samme dag, utenom danskene, da de kom senere. 

Etter den lange ventetiden ropte de endelig opp navnene til meg, Caroline og Liv. Var veldig spent da vi tok koffertene å gikk ut til taxien som skulle kjøre oss til vertsfamilien. Det var så koselig da vi ankom Tidy street hvor vi skulle bo, for der sto Simon og søte hunden deres Pickle. Og rett oppi gata kom Joe gående og sa hei til oss. Jeg hadde jo snakket litt med Simon på mail for å få vite litt og være forberedt så det ikke skulle bli en sånn anspent stemning og så jeg ikke endte med å være stum fordi jeg er så sjenert. Det første Simon sa da vi hadde kommet inn og satt fra oss kofferter og alt var ''which one of you is Jannicke''. Og så spurte han om ulike ting om alle oss, så vi tok bli kjent runden allerede i gangen, og den fortsatte nede på kjøkkenet til en kopp te. Simon hadde laget Pasta og en slags tomatsaus til oss som middag og senere på kvelden kom siste person som skulle bo hos oss. Det var Anne fra Danmark, som sagt de danske studentene kom veldig sent. 
Knipset disse bildene fra bussen faktisk, Brighton ser koselig ut eller hva??

Den andre dagen var ganske slitsom den også, ettersom vi alle var slitne etter den forrige dagen haha. Den startet med skole kl 9, og så hadde vi Orientation walk som tok ca tre timer! Var helt utslitt og hadde utrolig vonde bein da jeg kom hjem til vertsfamilien. Vi gikk nemlig rundt i Brighton, og sola stekte og jeg...jeg hadde Converse på meg. Dumt skovalg.
Når det gjelder klassen jeg kom i, Lampard B, som vi fikk navnet var jeg veldig heldig. For Oskar som jeg hadde blitt godt kjent med de to siste månende kom i samme! Vi var veldig spente på å møtes nå den siste tiden før vi reiste og da vi møttes forsto vi det ikke helt. Var så rart å se personen du kun har sett på en pc skjerm via skype rett foran deg. Og han er en av de mange gode vennene jeg fikk. Fikk best kontakt med han, og noen flere danske gutter, og så de herligste jentene noensinne som var på den norske gruppa og i klassen min, Malene og Helene. 


En russisk jente jeg desverre ikke husker hva het, Anne som vi bodde med, meg og Caroline på første skoledag!

Neste dag var også veldig fin, jeg tror ikke jeg skal ta dette dag for dag mer, for vi hadde en del av det samme hver dag men fikk alltid nye opplevelser likevel da. Vi hadde alltid noe å gjøre og i helgene var det EF disko med forskjellig tema og også turer til London eller andre steder. Den første helga hadde vi først NationParty, der kledde alle seg opp i fargene på flagget sitt og malte seg i ansiktet. Og så var vi på Sightseeing i London på Lørdagen, og Søndagen hadde vi enda et Party, denne gangen Mega Party på en nattklubb eller noe kalt Pryzm. Der var det sykt stort og kult, og fint også! Var så god stemning med alle EF folk i Brighton tilstede og var igjen helt utslitt da jeg kom hjem, og så var det skole dagen etter, men hva hadde det å si? Jeg hadde jo en superfin kveld med mine herlige studentvenner! 

Gjør som jeg gjorde på EF bloggen min, deler dette opp i tre deler, eller to. Får se. Og om dere vil se, har jeg laget en dårlig video fordi jeg ikke er flink til sånn med maaassse bilder som ikke blir lagt ut her fordi blir altfor mye. Den kan ses HER

- Jannicke 

2 kommentarer

Elise Bjørnson Kleven

14.08.2014 kl.21:02

Nå fikk jeg veldig lyst til å dra på språkreise! <3

Jannicke

14.08.2014 kl.21:39

Elise Bjørnson Kleven: Hvis du fikk så lyst bør du også dra, bestill gjerne en gratis brosjyre av meg på Ambassador siden min, da får jeg poeng så jeg kan reise til Cali neste år, noe jeg drømmer veldig om! http://my.ef.com/janniemSkriv en ny kommentarNavnet er Jannicke, jeg er 17 år og blogger for det meste om hverdagen min. Jeg setter veldig stor pris på at du tok turen innom, og håper du legger igjen noen spor slik at jeg evt kan besøke din blogg. Besøk meg også på summerabroad.blogg.no der jeg forteller om min Språkreise til England og er aktiv som EF Ambassadør. Legg meg gjerne til som venn også! :)

For kontakt:
janie.grande@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡