Best summer ever. #2


En uke i England var gått og den var helt perfekt. Den andre ble enda bedre. For denne uka var det Summeranza!! Det vi alle hadde gledet oss mest til, The party of the summer! Tenkte å fortelle mest om dette for denne gang. Er vel ikke noe vits å nevne at det ble en god del shopping og at jeg brukte litt for mye første uka, ops ja nå gjorde jeg det. Men tips til fremtidige studenter, 1500kr i uka er ikke nok. Du må ha ca 1500kr til bare deg selv og så 1000kr til å betale noe ekstra greier som kan dukke opp når det gjelder EF. Vi måtte betale ca 60 pund for busskort og 20 pund for Extraactivities som du så å si måtte ha. Litt dumt, men da måtte jeg bare spare litt da, for vi hadde shopping i London foran oss også. Selv om det aller meste som er i London også finnes i Brighton. Var mest på butikker som Primark, New look, Bershka, Poundland og en del andre vanlige butikker vi også har her i Norge. Og forresten, bare i Brighton var det to Starbucks, kan ikke klage på det. Bodde faktisk bare 100 meter unna en av dem, så alltid en på vei hjem fra skolen. 

Summeranza var Torsdagen den andre uka, og det var så gøy! Vi tok bussen kl 9 på morgenen, og så var det to timer inn til Kempton Park i London. Lang tur med noen veldig høylytte italienere i setet bak oss men jeg overlevde. Da vi ankom Kempton Park var det store EF telt der, en EF buss og fun rides, alt mulig på et sted egentlig. Vi fikk også en pose som inneholdt to sandwich, vann, crisps, sjokolade og Summeranza solbriller. Så var det bare å gjøre hva vi ville og ha det gøy!
Ingen av oss som gikk sammen gadd egentlig å ta noen fun rides da det var lang kø på alt, vi var jo tross alt 5000 studenter på et sted. Den første tiden gikk mest til å utforske stedet, være med på karaoke og danse på Silent disco som er en av de merkeligste tingene jeg har vært på. Man sto i et telt så det var litt mørkt, der var vi mange, og så fikk du headset på med musikk. Alle hadde ulik musikk, og så danser du. Var gøy å ta av seg dem for da var jo musikken vekk, og så ser du folk står der å danser og beveger seg uten lyd, mens de synger med. Haha, anbefaler å prøve dette om du skal på Summeranza en gang. 

 

Hele dagen var egentlig helt utrolig, møtte flere nye folk som jeg ble kjent med. Og i tillegg skjedde noe rart, det bare var rart i hodet mitt haha. For først så går jeg å tenker på at jeg ville finne en gutt som skulle til London som jeg og flere hadde en felleschat med. Han var fransk og jeg hadde faktisk ikke møtt noen franske enda. Men ja, så mens jeg står der å tenker at jeg må prøve å finne han, så går han forbi meg! Og jeg og Liv løper etter han og roper på han, og sånn gikk det da. Fikk snakket litt sammen, men ikke mye, kjente jo ikke hverandre så godt og han snakket nesten ikke Engelsk, omtrent bare fransk med vennen sin.
Part 2 fikk dere nå, del 3 kommer snart! 

- Jannicke

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarNavnet er Jannicke, jeg er 17 år og blogger for det meste om hverdagen min. Jeg setter veldig stor pris på at du tok turen innom, og håper du legger igjen noen spor slik at jeg evt kan besøke din blogg. Besøk meg også på summerabroad.blogg.no der jeg forteller om min Språkreise til England og er aktiv som EF Ambassadør. Legg meg gjerne til som venn også! :)

For kontakt:
janie.grande@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡