Best summer ever. #3


Den siste uka var slitsom og ikke så fin egentlig. Det som skjedde var at jeg ble syk, lå inne to dager med feber og tett nese. Skole ble det ikke noe av, og det var veldig trist, siden vi skulle lage MyTake videoer. Det er et multimedia prosjekt som vi har på ipad og da lager vi videoer fra språkreisen. Vinner videoen gir alle på gruppa tror jeg en gratis ny reise, husker ikke helt. Men så skjer enda en ting, videoen vår ble ikke publisert, vet ikke hva som skjedde, men på Graduation day så skulle vi se alle sammen og vår ligger ikke på youtube. Jeg har spurt Will læreren min i ettertid nå og de finner den ikke. Så joda...Jeg var syk, og fikk heller aldri sett videoen gruppa mi (The Awesome group) som vi kalte oss lagde. 

Noe rart kan skje på språkreise når du er syk, spesielt med meg når jeg får skikkelig feber. Kl var nesten elleve på kvelden og vi hadde vel lagt oss, kan hende den var mer også. Uansett, Caroline lå å leste, jeg prøvde å sove. Så sa jeg noe til Caroline, men jeg husker ikke hva, så spørr hun meg hva jeg tuller med, og svaret mitt er ''I think I have fever'', ja på engelsk. Jeg snakket engelsk i halvsøvne pga den høye feberen. Veldig rart haha..

Den siste helga vi hadde der var vi på shoppingtur i London. Dagen var ikke særlig fin, for nå hadde jeg fått øreverk og en annen ting var at jeg og Liv ble etterlatt på Victoria Station. Det er en ting jeg ble litt skuffet over, at de bare dro videre til Oxford Street uten å sjekke at vi var der. Vi fulgte med hele tiden og holdt fast i EF sekkene til hverandre, og lederne hadde jo knæsj rosa klær og sekker på seg, men plutselig var alle disse borte og vi sto der og holdt fast i hverandre. En 14 åring og en 17 åring. Victoria Station er utrolig stort også, men vi løp bort til noe Security og fikk hjelp. De ropte opp lederen vår på høytaler men de hadde jo allerede dratt med toget. Plutselig mens vi står på kontoret der ser vi den norske lederen vår Caroline som var aktivitetsleder for en annen gruppe, og vi løper ut dit og det var så godt å finne en fra EF. Vi sluttet oss derfor til hennes gruppe, og mens de andre bare var i Oxford fikk vi en liten tur til Camden også! Men så var det øreverken da, for når vi ankom London hadde det gitt seg på ene øret, men så fikk jeg sykt vondt i det andre. Jeg gikk 5 timer rundt og hadde så vondt at jeg gråt. Smertestillende hjalp ikke og jeg ble hjemme nok en gang fra aktivitet på kvelden for jeg hadde så forferdelig vondt. Alle vet hvordan det er å ha øreverk tenker jeg, men dette var verre enn bare litt vondt. 
Dagen etter London var vi på Thorpe Park, det var ikke så bra der, for jeg er veldig pysete, og Thorpe er en Thriller ride park eller noe. Så må si at Tusenfryd er mye bedre. Så vi gikk 5 timer rundt i varmen og kjedet oss da. Tok noe sånn Rumba Rafting som gjorde at vi fikk kjølt oss ned litt, fikk jo masse vann over oss. På kvelden etter Thorpe var det EF disko, det var MegaParty igjen, men ikke like bra denne gangen synes jeg. Det var liksom det samme, musikken forandret seg ikke fra forrige gang for de bruker samme spilleliste. Men var jo litt gøy, Pryzm er jo stort og sykt fint innvendig! 

Neste dag var det siste hele dagen i Brighton, og det var Graduation. Det var trist men også veldig glad og fin dag. 
Vi var på resturant tidlig på dagen og spiste English Breakfast og så fikk vi tid til litt shopping etter det. En siste gåtur fra huset til sentrum og tilbake, jeg valgte å gå til skolen for å få se skoleveien en siste gang og vi koste oss på Starbucks en siste gang. Under graduation fikk vi noen ord som klassen hadde skrevet, Academic Portfolio og Graduation hatter! Etterpå var vi ute og tok bilder og kastet hattene opp i været, det var så gøy og litt trist, måtte ta farvel med de beste lærerne noen gang og jeg savner blonde Will, og søte herlige Charlotte utrolig mye! 

Denne gjengen savner jeg og kommer aldri til å glemme. Det å se Simon stå å vinke til oss fra trappen sin til det koselige huset i Tidy Street var så vondt, savner han og Joe utrolig mye. Og så lille Pickle som jeg ble så glad i. Da vi sa hade på avreise plassen til EF og på flyplassen gråt jeg vekk all sminken min, det gjorde vi alle. Og da vi sa hade bare vi norske på Gardermoen gråt jeg enda mer, Malene, Helene  og jeg har planlagt Danmark tur i høstferien for å besøke danskene våre. Og i September er det Reunion så da får jeg møte de aller fleste norske igjen! Kommer aldri til å glemme dette. Alle som vil på språkreise, ikke nøl med å bestille, det er en opplevelse for livet og du vil ikke angre. 

- Jannicke 

Én kommentar

Urte

15.08.2014 kl.12:13

Sommeren tok slutt altfor fort :( Ha en fin fredags morgen. :)

Hadde vært hyggelig med en kommentar tilbake. Jeg har nettopp startet å blogge, men jeg går helt den andre veien enn de flest andre, derfor trenger jeg en liten "boost". Jeg skriver om ting veldig få andre skriver om, men jeg er kun 14 år, så jeg blir nok undervurdert. Jeg er her for å bevise at jeg KAN, og om jeg kan, så kan du også. Takker for støtten.Skriv en ny kommentarNavnet er Jannicke, jeg er 17 år og blogger for det meste om hverdagen min. Jeg setter veldig stor pris på at du tok turen innom, og håper du legger igjen noen spor slik at jeg evt kan besøke din blogg. Besøk meg også på summerabroad.blogg.no der jeg forteller om min Språkreise til England og er aktiv som EF Ambassadør. Legg meg gjerne til som venn også! :)

For kontakt:
janie.grande@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡