18.08.2014


Heii
Første skoledag fullført, ikke det at jeg egentlig har vært på noe ordentlig skole. Skolen min er nemlig tatt ut i streik så veldig mye surr og sånn med oppstart. Får ikke møte klassen min før i morgen. Klasseoppstart blir da kl 12, hvis ikke plutselig min kontaktlærer blir tatt ut i streik også da. For idag hadde vi kun samtale med kontaktlærer. Min heter Lise og virket utrolig koselig. Gleder meg mer og mer til dette året. Virker så koselig på Drammen og så utrolig fin skole. Fikk en del informasjon om hvordan året vil bli og litt om fagene vi skal ha i år. Gleder meg aller mest til å ha et fag som heter Vertsskapsrollen, det er vel det vi har som går mest innen Reiseliv, og så har vi flere andre programfag. Fikk vite at uansett så blir det mye tverrfaglig da jeg skal opp i en tverrfaglig eksamen til sommeren. 
Tror Drammen er flink på det med å skape godt miljø, for allerede nå i September skal vi på klassetur. De har visst hatt det hvert år og dette året skal vi til Dyreparken i Kristiansand! 
Ser veldig frem til morgendagen da jeg får møte resten av klassen, kjenner jo allerede Caroline som gikk der i fjor (ikke Caroline fra tidligere innlegg her) og Bettina som gikk i B klassen på samme skole som meg i fjor. 


Genser // Carlings // 99,-

- Janncke 

Én kommentar

Kamilla Haaland

18.08.2014 kl.14:59

fint antrekk :)Skriv en ny kommentarNavnet er Jannicke, jeg er 17 år og blogger for det meste om hverdagen min. Jeg setter veldig stor pris på at du tok turen innom, og håper du legger igjen noen spor slik at jeg evt kan besøke din blogg. Besøk meg også på summerabroad.blogg.no der jeg forteller om min Språkreise til England og er aktiv som EF Ambassadør. Legg meg gjerne til som venn også! :)

For kontakt:
janie.grande@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡