Vil du på språkreise?


Er du interessert i en opplevelsesrik sommer som også er lærerik innen dine språkkunnskaper? 
Da synes jeg du bør booke en språkreise via EF! De har språkreiser for både Juniorer og de litt eldre. Junior språkreiser er fra alderen 10-13 år og som regel på en bestemt destinasjon. Tusenvis av studenter over hele Norge , men også over hele verden har hatt en veldig god opplevelse gjennom reiser med EF, som i dag er verdens største private utdannings organisasjon. 

Jeg selv hadde min denne sommeren som dere kan lese mer om lenger ned. Og jeg vil bare si at det var den beste opplevelsen noensinne og at dere ikke må nøle med å bestille, for det er absolutt verdt det! 
EF tilbyr ikke bare språkreiser, men også flere kurs for studenter og voksne. Jeg har blant annet selv vurdert litt angående mine år etter videregående å dra på EF Academy. De har også et High school exchange year program som vil si utvekslingsstudent for de på vg2. 

Etter språkreisen kan man bli med i EF sitt Ambassadør program noe jeg synes er utrolig gøy. For jeg er med i det og holder nå på å samle opp poeng for kunne få Ambassadør premier. Blant annet er målet rundt 15 000 poeng for å kunne reise helt gratis til USA neste sommer. Så når du booker din reise hadde jeg blitt utrolig glad om du nevnte meg (om du bestiller over telefon) eller fører inn navnet mitt ''Jannicke Mikalsen'' i feltet som du ser på bildet under.Lurer du på noe er det veldig enkelt å ta en rask telefon til kontoret i Oslo på 22 33 66 85. Besøk også gjerne min Ambassador side og bestill en gratis brosjyre! http://my.ef.com/janniem
- Jannicke


Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarNavnet er Jannicke, jeg er 17 år og blogger for det meste om hverdagen min. Jeg setter veldig stor pris på at du tok turen innom, og håper du legger igjen noen spor slik at jeg evt kan besøke din blogg. Besøk meg også på summerabroad.blogg.no der jeg forteller om min Språkreise til England og er aktiv som EF Ambassadør. Legg meg gjerne til som venn også! :)

For kontakt:
janie.grande@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡