Stem på meg

Følg linken HER og lik mitt bilde i EF Ambassadors konkurranse. Premien er en VIP tur til enten Zurich eller Singapore der jeg skal være med på et internasjonalt møte med Ambassador. Dette er noe jeg virkelig vil vinne, så setter stor pris på hjelpen deres. - Jannicke
 
Vil du på språkreise?

Er du interessert i en opplevelsesrik sommer som også er lærerik innen dine språkkunnskaper? 
Da synes jeg du bør booke en språkreise via EF! De har språkreiser for både Juniorer og de litt eldre. Junior språkreiser er fra alderen 10-13 år og som regel på en bestemt destinasjon. Tusenvis av studenter over hele Norge , men også over hele verden har hatt en veldig god opplevelse gjennom reiser med EF, som i dag er verdens største private utdannings organisasjon. 

Jeg selv hadde min denne sommeren som dere kan lese mer om lenger ned. Og jeg vil bare si at det var den beste opplevelsen noensinne og at dere ikke må nøle med å bestille, for det er absolutt verdt det! 
EF tilbyr ikke bare språkreiser, men også flere kurs for studenter og voksne. Jeg har blant annet selv vurdert litt angående mine år etter videregående å dra på EF Academy. De har også et High school exchange year program som vil si utvekslingsstudent for de på vg2. 

Etter språkreisen kan man bli med i EF sitt Ambassadør program noe jeg synes er utrolig gøy. For jeg er med i det og holder nå på å samle opp poeng for kunne få Ambassadør premier. Blant annet er målet rundt 15 000 poeng for å kunne reise helt gratis til USA neste sommer. Så når du booker din reise hadde jeg blitt utrolig glad om du nevnte meg (om du bestiller over telefon) eller fører inn navnet mitt ''Jannicke Mikalsen'' i feltet som du ser på bildet under.Lurer du på noe er det veldig enkelt å ta en rask telefon til kontoret i Oslo på 22 33 66 85. Besøk også gjerne min Ambassador side og bestill en gratis brosjyre! http://my.ef.com/janniem
- Jannicke

18.08.2014

Heii
Første skoledag fullført, ikke det at jeg egentlig har vært på noe ordentlig skole. Skolen min er nemlig tatt ut i streik så veldig mye surr og sånn med oppstart. Får ikke møte klassen min før i morgen. Klasseoppstart blir da kl 12, hvis ikke plutselig min kontaktlærer blir tatt ut i streik også da. For idag hadde vi kun samtale med kontaktlærer. Min heter Lise og virket utrolig koselig. Gleder meg mer og mer til dette året. Virker så koselig på Drammen og så utrolig fin skole. Fikk en del informasjon om hvordan året vil bli og litt om fagene vi skal ha i år. Gleder meg aller mest til å ha et fag som heter Vertsskapsrollen, det er vel det vi har som går mest innen Reiseliv, og så har vi flere andre programfag. Fikk vite at uansett så blir det mye tverrfaglig da jeg skal opp i en tverrfaglig eksamen til sommeren. 
Tror Drammen er flink på det med å skape godt miljø, for allerede nå i September skal vi på klassetur. De har visst hatt det hvert år og dette året skal vi til Dyreparken i Kristiansand! 
Ser veldig frem til morgendagen da jeg får møte resten av klassen, kjenner jo allerede Caroline som gikk der i fjor (ikke Caroline fra tidligere innlegg her) og Bettina som gikk i B klassen på samme skole som meg i fjor. 


Genser // Carlings // 99,-

- Janncke 
DIY

På jobb idag var det veeeldig lite å gjøre. Jeg har vært turistvert på brygga her jeg bor da det kom en båt fra Oslo hver helg og så var det en brygge bazar her. Men idag var siste gang og veldig lite folk. Så hadde så å si fri selv om jeg var der og hjalp noen turister som kom. Så da gikk jeg innom bazaren og kjøpte garn lagd av klær og en hekle nål. Fikk rask opplæring i hvordan man gjorde det, og så lagde jeg denne søte kurven eller hva jeg kan kalle det. Veldig enkel å lage selv og søt, skulle gjerne hatt annen farge men var bare brun igjen. Ble jo søt syns jeg da. Du kan gjøre det enkelt selv også, vi har en butikk her som selger mye sånne ting som heter Eventyrskogen, så kjøpte det der for 20 kr og heklenål for 45 kr. Kjeder du deg er dette fint tidsfordriv, brukte vel 2-3 timer på hele. 

- Jannicke

Nytt rom

Hei
Kan ikke huske om jeg har klaget over det før eller sagt noe om det før. Men jeg hatet det gamle rommet mitt, lilla vegger og veldig rotete plasserte møbler. Men nå er det heeelt annerledes. Kvelden jeg kom hjem fra England fikk jeg meg den overraskelsen. Jeg hadde jo tenkt på forskudd at de skkert hadde malt det, fordi de nevnte det før jeg dro. Men trodde virkelig ikke de skulle fikse på alt sammen omtrent. Tok en rask kikk fra trappa ute og opp på vinduet mitt og så at gardinene var korall eller fersken farget. Så tenkte ja de hadde malt rommet. Men var jo ikke bare det. Alt jeg sa da jeg kom inn på rommet var ''oi''. For nå elsker jeg rommet mitt, myye bedre. Har fått klesstativ også, og fargene er så friske og rommet ser mer voksent ut. Senga står på et mye bedre sted og jeg kan bevege meg litt mer der inne. Tenkte å vise dere litt da. - Jannicke
Simple beauty

Hei
Tenkte å ha et lite beauty innlegg eller hva jeg skal kalle det. Kom akkurat på det, siden jeg har gått sånn de siste dagene når vi har vært på julemiddag og litt sånn. Det er veldig enkelt å gjøre, selv de som er like dårlige som meg til å fikse håret sitt klarer dette. Jeg brukte vel kanskje to til tre forsøk før det ble sånn som jeg ville ha det. Som dere sikkert skjønner er det noe med håret å gjøre, ja altså en måte å sette opp håret på. Sånn at du kan pynte deg bitte litt ekstra både til selskap, ut på byen eller ha det på skolen. Egentlig til alt, for det er ikke så mye som skal til og det tar deg kanskje bare 15 min ca når du kan det ordentlig. 

DU TRENGER:


               Hårnåler                                                                                   Hårstrikker 2 stk                                       Hårdonout, kjøpes på Glitter

Det du skal starte med er å sette håret opp i en høy hestehale med den ene strikken. Så trer du alt håret gjennom donouten og sprer det litt utover så det dekker den. Donouten skal ikke synes. Så tar du den andre strikken og trer den over sånn at håret holdes fast. Da ser det sånn ut: Så skal du begynne å tvinne håret rundt sånn at strikken ikke synes. Du kan velge selv hvordan du vil gjøre det, jeg tar i hvertfall først litt hår og tvinner rundt sånn at strikken dekkes en vei. Fester med en hårnål før jeg så tar litt mer hår og tvinner enten samme eller en annen vei rundt, før jeg fester med enda en hårnål. Så tar jeg resten og tvinner rundt og fester godt med hårnåler her og der. Og skjuler dem så godt som mulig. Best om de er litt gylne sånn som mine om du har lyst hår, da synes de ikke så godt.


Og slik ble det altså til slutt da jeg var ferdig! På bildet er den ikke helt perfekt. Det er ikke så lett når jeg tok bilder underveis for å lage en liten steg for steg til dere. 

Hva synes dere? Har dere den fra før, eller fikk dere kanskje lyst til å prøve? 

- Jannicke
Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Mars 2014


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits