Tropical Fireworks
Veldig blide jenter med den fantastiske danselæreren Tuva! 

Tenkte bare å dele noen flere av bildene som jeg fikk av Samuel som tok de fleste bildene av oss på Kreaksjon! 

- Jannicke

Butterfly

I går fant mamma en liten sommerfugl i vindus karmen. Aner ikke hvordan den har kommet inn og hvordan den har kunnet klekke seg nå. Iskaldt ute. Min teori er at den har vært inne i huset siden høsten, jeg vet ikke hvor lenge sommerfugler ligger inne i en sånn puppe. Mamma fant den oppe i et vindu høyt oppe der det står blomster så kan jo hende den har vært her en stund som larve og så klekket nå. Den var i hvertfall utrolig nydelig. Ikke den samme vanlige du ser hele tiden om sommeren og våren. Denne typen heter på norsk Dagpåfugløye.
Desverre fikk den ikke langt liv, vi har to katter i huset og med en gang vi ikke passer på finner de på noe. Og en katt som går og sikler etter den en hel dag får også tak i den. Den ble spist enkelt og greit istad, jaja, stakkars men den slapp å dø inne hos oss der den sikkert ikke hadde levd noe særlig lenger. (ville ikke slippe den ut siden det var kaldt og vi aner ikke om den tåler det haha) - Jannicke
Sweet cupcakes

Hei
Lagde Cupcakes istad, de ble ikke veldig velykka men jeg er passe fornøyd. Ikke er jeg så kreativ når det kommer til pynt så jeg tok bare på litt hjemmelagd buttercream og sjoko hearts. Skal sååå delta i Cupcake war med det her assa! Hadde tapt første runde jeg. Tror jeg har holdt på med baking i 5 timer nå, tok tid med grunnoppskrift og ikke ferdig pakke haha. Veeeldig sliten. Hva synes dere?

- Jannicke
Another year over
Etter sånn 100 forsøk, ble dette bildet bra haha. 


Godt nyttår alle sammen! Vi dro hjem en dag tidligere vi, så her er jeg igjen. Og nå var 2013 over, litt trist men også helt greit! Er bare 182 dager igjen til jeg og Caroline drar til Brighton i England og i Mai er det Miley Cyrus konsert. Og om bare en måned begynner alt stresset med å søke linje til andre året mitt på vgs. Utrolig mye fint som skjer dette året, jeg tror det blir et fantastisk et! Akkurat som 2013 var. I tillegg fyller jeg 17 dette året! wohoo. Føler meg fremdeles liten, virker ikke som det vare er 3 og et halvt år til jeg er 20, føles mye mye mer ut. Uansett, godt nyttår! Og i morgen kommer det en video med bilder og videoer fra året 2013, så skal dere få se litt av hvorfor jeg synes 2013 var et bra år! 

Hvordan feiret dere nyttår?

- Jannicke 
Linnea Sofiè

Heihei
Sykt sliten nå, kom akkurat hjem fra Holmestrand der vi var i barndåpen til det nydelige tantebarnet mitt, Linnea Sofiè. Ble ikke noe slappe av helg dette her nei, var på julemarked på Rosthaug vgs på Lørdagen og så dåp idag. Og så er det skole igjen i morgen, opp kl 06:00 en hel uke til. Deilig at det endelig er desember og juleferie om 3 uker!
Jeg er fadder til lille Linnea nå, og jeg måtte også lese opp en ting høyt i kirka, uææh hater sånt, men gikk sånn passe greit..litt nærvøs og leste litt fort men samme det nå haha. Har tatt en del bilder så her der de :)


Mor og datter <3 Måtte ha bilde med presten også :)

Syyykt fin dåoskake hun hadde fått! :D

Q: Hva har du gjort idag?
     Hva synes du om bildene?

- Jannicke
Les mer i arkivet » August 2014 » Mars 2014 » Februar 2014


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits