Kitten details

Heihei
Idag dro jeg veldig mye tidligere fra skolen siden jeg skal til fysioterapeut time etterpå, gleder meg litt til det. Har utrooolig vondt i nakken og skuldrene for tiden, så håper vi får gjort noe som hjelper for det. Anyway, jeg var på Nille med mamma da vi venta på bussen fra Sætre istad, mamma var der da hun hadde vært på møte så ja. Da kjøpte jeg to bilder som jeg bare så og ble litt forelsket. Elsker katter for tiden, blir helt må ha når jeg ser det og så ender jeg opp med å kjøpe. Men de var utrolig søte da! 
Canvasbilder fra Nille, kr 20,- per stk. 

- Jannicke
Endelig litt bedre

Heii
De siste 5 dagene har jeg tilbrakt mest tid til å sove og bli frisk. Fått en sånn utrolig irriterende og sterk forkjølelse som enda ikke har gitt slipp, men det begynner å bli litt bedre. I natt sov jeg dårlig og hostet veldig så pappa mente jeg bare burde bli hjemme idag, planene var jo egentlig skole. Men nattesøvnen var  utrolig dårlig, våknet mange ganger med sånn sykt hosteanfall, de fleste vet sikkert hvordan det er. Sitter her å drikker vann, gomler doc og hoster, nesa er i hvertfall bedre og jeg er i helt fin form også!

I går var jeg hos legen og han tok en ordentlig sjekk av noe jeg har gått rundt å bekymra meg veldig for, av uten grunn. En liten kul bak på hodet mitt, og jeg ble utrolig glad da han denne gangen (vært der før med den) kjente ordentlig og så på den litt bedre. Han mener det er en lymfeknute som jeg har naturlig der, men siden jeg bekymrer meg og det har gitt meg litt problemer med tanker og småangst i dagene (jeg er en person som ensgter meg veldig for alt) så skal jeg få dra å ta ultralyd av den. Det blir greit å få det litt mer undersøkt, tenker ikke så mye på den nå lenger nå som legen har sagt den er ufarlig. Eneste jeg ikke liker nå er at når de skal ta sånn sjekk må de klippe bort litt hår det den er, 1 cm tror jeg, uæh..haha, liker det ikke men må jo bare.
Var også hos en psykomotorisk fysioterapeut som jeg har begynt i behandling hos, hun er kjempekoselig og lærer meg mange øvelser som jeg kan gjøre for nakken min, skulderene og pusten min. Så jeg håper at jeg får litt bedre fysisk og psykisk form nå. Må nok starte med å trene litt også heh..

Litt sulten nå, noe fikk meg til å ville ha omelett som jeg ikke har spist på ja..et år?! ikke sikker, men det skal jeg lage nå!


Si hei til pus!

- Jannicke
 
Another year over
Etter sånn 100 forsøk, ble dette bildet bra haha. 


Godt nyttår alle sammen! Vi dro hjem en dag tidligere vi, så her er jeg igjen. Og nå var 2013 over, litt trist men også helt greit! Er bare 182 dager igjen til jeg og Caroline drar til Brighton i England og i Mai er det Miley Cyrus konsert. Og om bare en måned begynner alt stresset med å søke linje til andre året mitt på vgs. Utrolig mye fint som skjer dette året, jeg tror det blir et fantastisk et! Akkurat som 2013 var. I tillegg fyller jeg 17 dette året! wohoo. Føler meg fremdeles liten, virker ikke som det vare er 3 og et halvt år til jeg er 20, føles mye mye mer ut. Uansett, godt nyttår! Og i morgen kommer det en video med bilder og videoer fra året 2013, så skal dere få se litt av hvorfor jeg synes 2013 var et bra år! 

Hvordan feiret dere nyttår?

- Jannicke 
Les mer i arkivet » August 2014 » Mars 2014 » Februar 2014


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits