Jenta bak bloggen!

Heei! Velkommen hit til min blogg! 

Jeg er en ganske sjenert jente i starten men etterhvert som jeg blir kjent med folk blir jeg mer pratsom. Vennene mine ser på meg som oftest som en ''søt og uskyldig'' person haha, men samtidig veldig rar og unormal. Jeg er 16 år og går nå på Lier videregående skole i klasse 1SSA (Som vil si Service og Samferdsel). Interessene mine er foto, venner og musikk. Hvis jeg skal nevne litt om fortiden min kan jeg jo si at før var jeg skikkelig hestejente og har ridd i ca 5 år på en måte, selv om to av årene bare har vært på Rideleir en gang og litt ridning innimellom på fritid som er litt synd. Foto er vel hovedinteressen min nå, vil ikke akkurat skryte av at jeg er kjempeflink men eh ja...øvelse gjør mester! Bloggen er mitt sted der jeg blogger om tankene mine, deler bilder og hverdagen mine med dere.

Jeg har ikke så mye mer å si, krysser fingrene for at bloggen min faller i smak hos dere. Dette innlegget ble skrevet 3.mars..eh ja jeg vet det, men har hatt en lang pause den siste tiden fordi det har vært så mye prøver og prosjekter på skolen. Jeg er tilbake så fort jeg kan, promise! 


Husk  å adde meg som venn da, haha! 

Hva synes du om bloggen? 

- Jannicke

 
Les mer i arkivet » August 2014 » Mars 2014 » Februar 2014


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits