Stem på meg

Følg linken HER og lik mitt bilde i EF Ambassadors konkurranse. Premien er en VIP tur til enten Zurich eller Singapore der jeg skal være med på et internasjonalt møte med Ambassador. Dette er noe jeg virkelig vil vinne, så setter stor pris på hjelpen deres. - Jannicke
 
Vil du på språkreise?

Er du interessert i en opplevelsesrik sommer som også er lærerik innen dine språkkunnskaper? 
Da synes jeg du bør booke en språkreise via EF! De har språkreiser for både Juniorer og de litt eldre. Junior språkreiser er fra alderen 10-13 år og som regel på en bestemt destinasjon. Tusenvis av studenter over hele Norge , men også over hele verden har hatt en veldig god opplevelse gjennom reiser med EF, som i dag er verdens største private utdannings organisasjon. 

Jeg selv hadde min denne sommeren som dere kan lese mer om lenger ned. Og jeg vil bare si at det var den beste opplevelsen noensinne og at dere ikke må nøle med å bestille, for det er absolutt verdt det! 
EF tilbyr ikke bare språkreiser, men også flere kurs for studenter og voksne. Jeg har blant annet selv vurdert litt angående mine år etter videregående å dra på EF Academy. De har også et High school exchange year program som vil si utvekslingsstudent for de på vg2. 

Etter språkreisen kan man bli med i EF sitt Ambassadør program noe jeg synes er utrolig gøy. For jeg er med i det og holder nå på å samle opp poeng for kunne få Ambassadør premier. Blant annet er målet rundt 15 000 poeng for å kunne reise helt gratis til USA neste sommer. Så når du booker din reise hadde jeg blitt utrolig glad om du nevnte meg (om du bestiller over telefon) eller fører inn navnet mitt ''Jannicke Mikalsen'' i feltet som du ser på bildet under.Lurer du på noe er det veldig enkelt å ta en rask telefon til kontoret i Oslo på 22 33 66 85. Besøk også gjerne min Ambassador side og bestill en gratis brosjyre! http://my.ef.com/janniem
- Jannicke

Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Mars 2014


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits