Simple beauty

Hei
Tenkte å ha et lite beauty innlegg eller hva jeg skal kalle det. Kom akkurat på det, siden jeg har gått sånn de siste dagene når vi har vært på julemiddag og litt sånn. Det er veldig enkelt å gjøre, selv de som er like dårlige som meg til å fikse håret sitt klarer dette. Jeg brukte vel kanskje to til tre forsøk før det ble sånn som jeg ville ha det. Som dere sikkert skjønner er det noe med håret å gjøre, ja altså en måte å sette opp håret på. Sånn at du kan pynte deg bitte litt ekstra både til selskap, ut på byen eller ha det på skolen. Egentlig til alt, for det er ikke så mye som skal til og det tar deg kanskje bare 15 min ca når du kan det ordentlig. 

DU TRENGER:


               Hårnåler                                                                                   Hårstrikker 2 stk                                       Hårdonout, kjøpes på Glitter

Det du skal starte med er å sette håret opp i en høy hestehale med den ene strikken. Så trer du alt håret gjennom donouten og sprer det litt utover så det dekker den. Donouten skal ikke synes. Så tar du den andre strikken og trer den over sånn at håret holdes fast. Da ser det sånn ut: Så skal du begynne å tvinne håret rundt sånn at strikken ikke synes. Du kan velge selv hvordan du vil gjøre det, jeg tar i hvertfall først litt hår og tvinner rundt sånn at strikken dekkes en vei. Fester med en hårnål før jeg så tar litt mer hår og tvinner enten samme eller en annen vei rundt, før jeg fester med enda en hårnål. Så tar jeg resten og tvinner rundt og fester godt med hårnåler her og der. Og skjuler dem så godt som mulig. Best om de er litt gylne sånn som mine om du har lyst hår, da synes de ikke så godt.


Og slik ble det altså til slutt da jeg var ferdig! På bildet er den ikke helt perfekt. Det er ikke så lett når jeg tok bilder underveis for å lage en liten steg for steg til dere. 

Hva synes dere? Har dere den fra før, eller fikk dere kanskje lyst til å prøve? 

- Jannicke
Linnea Sofiè

Heihei
Sykt sliten nå, kom akkurat hjem fra Holmestrand der vi var i barndåpen til det nydelige tantebarnet mitt, Linnea Sofiè. Ble ikke noe slappe av helg dette her nei, var på julemarked på Rosthaug vgs på Lørdagen og så dåp idag. Og så er det skole igjen i morgen, opp kl 06:00 en hel uke til. Deilig at det endelig er desember og juleferie om 3 uker!
Jeg er fadder til lille Linnea nå, og jeg måtte også lese opp en ting høyt i kirka, uææh hater sånt, men gikk sånn passe greit..litt nærvøs og leste litt fort men samme det nå haha. Har tatt en del bilder så her der de :)


Mor og datter <3 Måtte ha bilde med presten også :)

Syyykt fin dåoskake hun hadde fått! :D

Q: Hva har du gjort idag?
     Hva synes du om bildene?

- Jannicke
Les mer i arkivet » August 2014 » Mars 2014 » Februar 2014


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits